De Grondigste en Veiligste Reiniging, Anders Gratis!

Gratis Telefonisch Advies 050-8080301

Woont u in Groningen en wilt u uw bank laten reinigen? Cinco Cleaning is gespecialiseerd in:

 • Bank reinigen
 • Eetkamerstoelen reinigen
 • Bureaustoel reinigen
 • Fauteuil reinigen

Cinco Cleaning beschikt over de beste technieken en nieuwste machines om uw meubels weer een tweede leven te geven.

De meubels worden geïnspecteerd en aan de hand hiervan wordt de meest optimale reinigingsmethode bepaald.

Voordat we beginnen met de daadwerkelijke reiniging doen we eerst een proefreiniging zodat u direct weet wat het maximaal haalbare resultaat is. Als dit niet aan uw verwachtingen voldoet, dan pakken we weer in en betaalt u niets. Voldoet het wel aan uw verwachting dan maken we het af.

Cinco Cleaning heeft honderden 5-sterren reviews en de beste recensies voor meubelreiniging in heel Nederland.

Wij berekenen geen voorrijkosten in heel Groningen en omgeving.

Naast meubelreiniging zijn we ook gespecialiseerd in:

De Geplooide Online Jeans Voor Beste MannenKoop Shorts Denim Prijzen Bij eCroxBEQdW

Gratis Online Offerte

Twin Perry shirt Fred Tipped Polo Wit T n0w8OkP

Internet Aanbieding Meubelreiniging

 • 10% Internetkorting – Vraag via deze pagina een Gratis Online Offerte aan voor het reinigen van uw vloerkleed en ontvang direct 10% internetkorting.
 • Geen voorrijkosten  – Woont u in de omgeving van Groningen? Dan berekenen wij geen voorrijkosten.
 • Bodie Navy leer11 BMedium Damessandalen Clarks Danelly IYW9eD2EH
 • Kies voor ervaring en kennis – Cinco Cleaning bestaat sinds 1989 en is erkend lid van de Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging. Dit betekent altijd vriendelijke, ervaren en kundige medewerkers die tot uw dienst staan.
 • Veilige Reinigingsmiddelen Voor Mens en Dier – Wij gebruiken enkel biologisch afbreekbare reinigingsmiddelen die onschadelijk zijn voor de gezondheid van kleine kinderen en huisdieren.
 • Honderden 5-sterren online reviews van echte klanten – Cinco Cleaning heeft de beste recensies voor vloerkleed reinigen in heel Nederland. Lees wat onze klanten over ons zeggen op KlantenvertellenGoogle of Facebook.
 • Unieke 100% Tevredenheidsgarantie – Bent u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden? Wij lossen het op, of u krijgt u zonder vragen uw geld terug!

Gegarandeerd Tevreden, Anders Geld Terug!

“Het is onze missie en passie om u als klant tevreden achter te laten. Tevreden klanten komen terug en bevelen ons aan bij familie en vrienden. Zoals u ziet is het dus ook in ons eigen belang. Wij geven als enige bedrijf in deze branche in Groningen een 100% tevredenheidsgarantie. Wat houd dit precies in?
Als u om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met onze diensten dan zullen we er in alles aan doen dit voor u op te lossen. Mochten we het niet op kunnen lossen dan storten we het betaalde bedrag terug op uw rekening.”

Willem Blok – Eigenaar Cinco Cleaning

Lees hier meer over onze tevredenheidsgarantie.

Werkwijze Bank Reinigen Groningen

We nemen u graag zoveel mogelijk werk uit handen. Lees hier meer over onze werkwijze:

Twin Perry shirt Fred Tipped Polo Wit T n0w8OkP

Offerte Aanvraag

De eerste stap naar schone meubels is het aanvragen van een offerte. Via deze website kunt u gemakkelijk en snel een een Gratis Online Offerte aanvragen. Of als u liever iemand spreekt, dan zijn we op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 telefonisch bereikbaar op 050-8080301.

Voorinspectie

Als u akkoord gaat met de offerte gaan we beginnen met de voorinspectie. Het kan zijn dat we om foto’s en aanvullende informatie vragen. Zo kan de specialist goed inschatten of de bank goed te reinigen is, en hoe deze het beste gereinigd kan worden.

Gratis Proefreiniging

Vervolgens maken we in overleg met u een afspraak voor de uitvoering.

Twin Perry shirt Fred Tipped Polo Wit T n0w8OkP

Wij inspecteren uw meubels en de juiste reinigingsmethode en producten worden bepaald. We voeren eerst een proefreiniging uit zodat u het resultaat kunt zien. Pas als het aan uw verwachtingen voldoet, gaan we over tot de daadwerkelijke reiniging. Mocht het resultaat niet aan uw verwachtingen voldoen dan pakken we weer in en betaalt u niets.

Voorbehandeling

Afhankelijk van de voorinspectie, brengen wij een door Stichting Waarborg Tapijt en Meubelreiniging goedgekeurd product aan. Wij gebruiken uitsluitend biologisch afbreekbare producten: veilig voor mens, dier en milieu.

Dieptereiniging

Uw meubel wordt diep gereinigd en gespoeld, zodat er geen reinigingsmiddelen achterblijven. Het goed spoelen is belangrijk om snelle hervervuiling te voorkomen. Afhankelijk van de stof zullen wij uw meubel op de grondigste en veiligste manier reinigen.

Extra Vlekbehandeling

Eventuele hardnekkige vlekken krijgen een extra behandeling. Ondanks onze expertise én het gebruik van specialistische producten kunnen we niet garanderen dat alle vlekken voor 100% verwijderd worden. Dit omdat sommige vlekken de vezel aangetast kunnen hebben.

Aanbrengen Protexx Beschermlaag

Na de reiniging brengen we een Protexx vuilafstotende beschermlaag aan op de stof. Hierdoor is uw meubel beschermd en zijn vlekken in de toekomst gemakkelijker te verwijderen. Zo geniet u nog langer van uw schone meubels.
Ox Converse Purple Star Trainers All D9EHW2IbeY
Samen bekijken we het behaalde resultaat en kunt u aandachtspunten aangeven, zodat we deze eventueel direct op kunnen lossen.

Kies voor zekerheid: Honderden 5 sterren beoordelingen.

Lees hier enkele recensies van onze klanten of lees wat er over ons gezegd wordt op Klantenvertellen.nl, Google of Facebook.

Kees Ligthart

Boven verwachting zo mooi schoon is mijn bank, het lijkt wel een nieuwe !
Vriendelijke en nette meneer Albert die alles netjes afwerkt en opruimt.
Prima werk, is aan te bevelen !

O. Janssen

Twee witte banken laten reinigen. Zaten grote smerige kringen in de stof, had er vooraf hard hoofd in of het helemaal schoon zou worden. Sander was netjes op afgesproken tijd, heeft materiaal stof geinspecteerd, en is aan de slag gegaan. Het resultaat overtreft ver mijn verwachting. Banken zijn prachtig schoon geworden. Sander is een professional en op een plezierige wijze klantvriendelijk.

Fam. EgberinkTwin Perry shirt Fred Tipped Polo Wit T n0w8OkP

We hebben onze twee zitbanken ( 10jaar oud) laten reinigen. Ze zijn weer heerlijk “opgefrist” behoudens natuurlijk de normale slijtage.
We zijn uitermate tevreden over het gehele traject van telefonische informatie tot aan het reinigen zelf. Ieder moment een perfecte uitleg over hetgeen ging gebeuren. In een woord KLASSE.

Kies voor een bedrijf met Kennis én Ervaring.

Cinco Cleaning is aangesloten bij de Stichting Waarborg Tapijt- en Meubelreining. Dit betekend dat we de kennis en ervaring hebben om uw bank op de beste manier te reinigen. Wat betekend dit voor u?

 • Altijd opgeleide en ervaren specialisten die uw bank behandelen
 • Garantie op maximaal reinigingsresultaat
 • Onafhankelijke geschillencommissie
Twin Perry shirt Fred Tipped Polo Wit T n0w8OkP

Vraag binnen één minuut een Gratis Online Offerte aan.

Vraag hieronder gemakkelijk en snel een offerte aan. U ontvangt dan binnen één werkdag een e-mail met een offerte voor de reiniging van uw vloerkleed.

Akkoord geven op de offerte kan door de e-mail te beantwoorden. Wij nemen dan contact op voor het maken van een afspraak om uw vloerkleed op te halen.

Mocht u vragen hebben, aarzel niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar op 050-8080301 (ma. – vr. 8:30 – 17:00).

Damestrick instappermaat6rozencanvas Clarks Damestrick Damestrick Clarks Damestrick Clarks instappermaat6rozencanvas Clarks instappermaat6rozencanvas ikTOPZwXu

Gratis Online Offerte

Vraag hier binnen 1 minuut een Gratis Online Offerte aan!